Bács-Kiskun megyei LMP aktivistáinak blogja

Csatlakozz! Légy része a változásnak! bacskiskun@lehetmas.hu

Lehet Más a Puszta

Lehet Más a Politika Kecskeméten! Céljaink: a helyi gazdaság megerősítése, közösségi, kerékpáros és villamos közlekedés fejlesztése, környezetbarát város létrehozása, és közösségi terek beindítása. Kapcsolat: kecskemet@lehetmas.hu

Friss topikok

Lehet Más a Kalocsai Politika Is

2009.08.02. 12:54 balazs_88

Kedves Alföldiek és sokan mások!

 

A kalocsai LMP előreláthatólag még a nyár folyamán rendez egy nyilvános fórumot, ahol mindenki szabadon tehet fel kérdéseket remélhetőleg az országos választmányból érkező tagoknak is, illetve a kalocsai vezetőknek is. Ezúton is szeretnék megkérni minden kedves szimpatizánst, hogy minél nagyobb számban jöjjenek el, hozzanak bárkit aki esetleg érdeklődik az LMP programja, vagy csak általánosságban a politika iránt.

 

Amint meglesz a pontos időpont, mindenképp kint lesz a párt honlapján (www.lehetmas.hu) és itt a blogon is. Természetesen témajavaslatokat, ötleteket, kérdéseket nyugodtan írhat bárki a blog szerkesztőinek, sőt, örülnénk neki ha látnánk az érdeklődést.

 

2 komment

Címkék: fórum kalocsa lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpuszta.blog.hu/api/trackback/id/tr611282995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.08.12. 09:34:40

kik a kalocsai vezetői az LMP-nek?

balazs_88 · http://civiltulkapas.blog.hu/ 2009.08.12. 10:01:47

Elsősorban Dudás Dániel, és még egy páran akik segítjük őt.
süti beállítások módosítása