Bács-Kiskun megyei LMP aktivistáinak blogja

Csatlakozz! Légy része a változásnak! bacskiskun@lehetmas.hu

Lehet Más a Puszta

Lehet Más a Politika Kecskeméten! Céljaink: a helyi gazdaság megerősítése, közösségi, kerékpáros és villamos közlekedés fejlesztése, környezetbarát város létrehozása, és közösségi terek beindítása. Kapcsolat: kecskemet@lehetmas.hu

Friss topikok

Bepörög a kampány- helyzetjelentés 1

2010.08.19. 12:13 Gaiaman

Csapataink párosával kint vannak a terepen, és házról-házra járva győzik meg az állampolgárokat, hogy támogassanak egy friss erőt Kecskeméten.

Két kitelepülési pontunk is működik, ahol aktivistáink várják szórólapokkal, újságokkal és pár jó szóval az érdeklődőket. A Széchenyi téren, az Aranyhomok oldalában, és a Petőfi Sándor utca elején az Univer bolt előtt találkozhatsz velünk.

Falusi Norbert, és Fazekas András már összegyűjtötték a jelöléshez szükséges számú ajánlószelvényt. Ez úton is gratulálunk nekik. Ma már ők is segítenek a többi körzetben.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány kecskemét lmp kopogtatócédula ajánlószelvény kopogtatás

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpuszta.blog.hu/api/trackback/id/tr502232875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása