Bács-Kiskun megyei LMP aktivistáinak blogja

Csatlakozz! Légy része a változásnak! bacskiskun@lehetmas.hu

Lehet Más a Puszta

Lehet Más a Politika Kecskeméten! Céljaink: a helyi gazdaság megerősítése, közösségi, kerékpáros és villamos közlekedés fejlesztése, környezetbarát város létrehozása, és közösségi terek beindítása. Kapcsolat: kecskemet@lehetmas.hu

Friss topikok

Tiszta lappal, tiszta kézzel

2010.10.01. 17:26 Gaiaman

Az LMP országos kampányfőnöke, Karácsony Gergely ma Kecskeméten tartott sajtótájékoztatót, ahol elmondta, hogy a vasárnapi önkormányzati választáson nemcsak a képviselői és polgármesterei pozíciók sorsa dől el, hanem az is, hogy lehetőséget kapnak-e az új idők új politikusai, akik mentesek az MSZP-Fidesz összefonódásoktól. A választás tétje, hogy lesz-e olyan ellenzék, aki fellép az évtizedes "kéz kezet mos" gyakorlat ellen. Olyan új politikai kultúrát honosít meg az LMP, ahol nem a rövidtávú egyéni érdekek, hanem a hosszú távú közösségi célok vannak a központban.

 

Vágó Gábor országgyűlési képviselő az önkormányzatok eladósodottságára hívta fel a figyelmet. Elmondta, hogy az LMP helyi képviselői nem fognak asszisztálni a zárt üléseken eldöntött látványberuházások miatti eladósodáshoz. Az Országgyűlésben kezdeményezni fogja az LMP frakció törvényi szinten az önkormányzati hitelfelvételek korlátozását, az önkormányzatok gazdálkodásának erősebb felügyeletét.

 

A kampányfőnök elmondta, hogy Kecskeméten három képviselői helyre és 15 % körüli eredményre számítanak.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány kecskemét mutyi karácsony gergely lmp erősödés vágó gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpuszta.blog.hu/api/trackback/id/tr712337693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása